Страници

четвъртък, 3 май 2012 г.

Предистория

Моля, ако не сте чували за блога или за играта,
продължете към "За блога" или влезте в http://www.erepublik.com/en

Преди да стигна до ситуацията в момента, искам да отбележа как се стигна до тук.

Доскоро, България бе една от водещите сили в съюз EDEN. Наши съюзници бяха Гърция, Хърватия, Румъния и други. EDEN е наричано "братството". Наистина, всеки съюзник хвърляше всички сили  в помощ на останалите.



И така, докато една държава от вражеския съюз ONE не се превърна в проблем. Турция бе изгонена от ONE. Те решиха да влязат в друг съюз - TERRA, откъдето обаче получиха отказ за присъединяване. Отхвърлени от всички, турците решиха да се пробват и в EDEN.

В EDEN бяхме ние. Поради доказалият се егоизъм на турците в играта, България реши да им наложи VETO и да не ги одобри. Ръководството на съюза, обаче, заяви, че щетата, която Турция може да нанесе за съюза е доста голяма и няма начин да не се приеме. Мнението на България - една от водещите страни в съюза, не бе зачетено.

Тогава дойде време за една важна стъпка. България реши, че няма място в съюз, за който единствено силата и щетата имат смисъл.
България напусна EDEN.


В момента сме на път да основем нов алианц "Circle of Trust" с основатели България, Чили и Южна Корея. Огромна подкрепа получаваме и от Русия. Тези страни никога не са и никога не биха се предали. Такъв съюз би могъл да се нарече истинско братство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар